Followers

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM
HOMEMADE BY MAMALYNA :: UTK ORDER, BOLEH CALL ME 017-6293472

Wednesday, 30 June 2010

FREE Bag Keychain Yang Cute

FREE Bag Keychain Yang Cute
BY
http://tintacomellote.blogspot.com
&

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.7.2010

CONTEST!: CABUTAN BERTUAH, MENANGI RM50

RM50 untuk dimenangi, Join sekarang!
CONTEST!: CABUTAN BERTUAH, MENANGI RM50
BY
nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.6.2010

SELEBET KAH SAYE??

SELEBET KAH SAYE??
BY

dan ini rupa ai paling selebet...wuaaa, teruknyer... gambar ketika anak ai berusia 3 bulan, kiranya dah lepas pantangler nie...
ai berstatus kulit cerah kemerah-merahan...dan ai jugak ada resdung...semasa dalam pantang dan beberapa bulan selepas pantang, tak tauler nape kulit muka ai jadik teruk... ngan jerawat bersepah2 kat muka... yg paling ketara kat dagu, kedua belah pp dan dahi... ai rasa ia effect ai makan pil dan makjun selepas bersalin tue... so panaskan kan kat dalam, tu yg agaknyer segala jerawat mawat semua kuar...
nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.6.2010 jam 2 petang

CONTEST ANDA BERSAMA SI COMELLL

ai telah ditag oleh eima, mama adib untuk join contest nie..
CONTEST ANDA BERSAMA SI COMELLL
BY
Hadiah tajaan

dan ini gambo ai bersama si comelll yang notti dan cute
dan ai nak TAG
EIZA mama auni

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.6.2010

Alhamdulillah... Menang Giveaway

Alhamdulillah... menang giveaway lagi... Kali ini 2 giveaway... Terima kasih banyak2 kepada pihak penganjur yg anjurkan giveaway nie
first
Berjaya teka ngan tepat, saiz 10.... aisya, agak2 umur bape tahun aisya bleh pakai sandal garfield yang cute tue yer...
second
MY LITTLE LADIES RACK GIVEAWAY BY MISS MULLY
hadiahnyer ialah sehelai shawl yang ai pilih dan ini ialah last minit giveaway yang ai masuk...alhamdulillah, rezeki berpihak kepada ai
Perasaan? Tengah hepi giler nie...
Tahniah kepada rakan2 seperjuangan yang menang dalam giveaway ini...

Tuesday, 29 June 2010

MAYA BIRTHDAY GIVEAWAY

MAYA BIRTHDAY GIVEAWAY
BY
http://my.crazyartzone.com

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.6.2010

GIVEAWAY CAYANG IBU

GIVEAWAY CAYANG IBU
BY
http://emacupcakes.blogspot.com

Ai telah ditag oleh FATIN HANANI & EIMA untuk join giveaway nie

dan ini gambar ai ngan my luvly doter
Gambar ini diambil semasa kami dah bersiap2 untuk check out hotel time kami bercuti di PD dalam bulan Mei lepas.... yg paling syok ialah, kami celeberate HARI IBU di sana...

Ai nak tag kengkawan ai
ANUM - jiran ema nie, die duk blok D

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.6.2010

CRYSTAL LOVER OPENING GIVEAWAY

CRYSTAL LOVER OPENING GIVEAWAY
BY
http://nhsiblings.blogspot.com

Saya pilih Category 1

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.7.2010

PONDOK CRAFT SURPRISE GIVEAWAY

PONDOK CRAFT SURPRISE GIVEAWAY
BY
http://pondokcraft.blogspot.com

wahhh.... ada tambahan giveaway... ni yang syok nie... agak, apekah barangan yang akan dipilih dari PONDOK CRAFT STORE nie...

Sales June 2010 masih berlangsung, nak tengok ape baranganyer, bleh tengok di SINI... macam2 ada, semuanya cantik2 belaka...mesin jahit pun ada tau..

nak join giveaway ni, bleh klik SINI

Monday, 28 June 2010

CABUTAN BERTUAH @ QISFA ENTERPRISE

CABUTAN BERTUAH @ QISFA ENTERPRISE
BY
http://qisfa2009.blogspot.com

Nama : NORIZAN BINTI IBRAHIM aka MamaLyna
email : ejan8113@yahoo.com

Hadiah, ai pilih kategori B : Produk tupperware

Ai dapat tau lucky draw nie dari blog QISFA sendiri

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 26.7.2010

* JANGAN LUPA LETAKKAN NAMA MAMALYNA AS UR REFERRAL YER, TQ*

AIMNA ONLINE STORE GIVEAWAY

AIMNA ONLINE STORE GIVEAWAY
BY
http://aimnaonlinestore.blogspot.com

lyna takde gambo ber'cd' lagi... so saya pertaruhkan gambar ni yer....
Nama : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY

dan ai nak tag 5 kawan blogger


nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 17.7.2010

MY LITTLE LADIES RACK GIVEAWAY


Shawl Murah!
MY LITTLE LADIES RACK GIVEAWAY
BY
http://mylittleladiesrack.blogspot.com

fuhhhh.... sangat2 last minit ai join giveaway by Mully
Mully, sempat lagi ke akak join giveaway nie...

kalau akak terpilih untuk menang, akak nak shawl cod MLR 167
nak join, bleh klik SINI

Saturday, 26 June 2010

GIVEAWAY JUST FOR FUN KELLY'S LIFE

GIVEAWAY JUST FOR FUN KELLY'S LIFE
BY
http://mrskellywalther6969.blogspot.com

Jangan lupa letak nama MAMALYNA sebagai referral kengkawan yer...

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.7.2010

Friday, 25 June 2010

Alhamdulillah... Menang Tempat Ke-3

Pihak penganjur telah umumkan pemenang bagi MY FAMILY'S SWEETEST MOMENT @ SWEETOMOIDE CONTEST dan gambar family ai terpilih menang tempat Ke-3.... Syukur Alhamdulillah... buat IZAN dan para juri, tq so much coz pilih gambar my family...

nak tengok family yang menang? bleh klik SINI

"Go Go Green Cutest Baby Contest by Mama_Aqish"

"Go Go Green Cutest Baby Contest by Mama_Aqish"
BY
Penaja contest

ManjakuSayang Collections

http://manjakusayangcollection.blogspot.com/

ini betul2 last minit ai masuk contest....harap2 Anje leh terima lagikkk... lyna memang takde baju yg bebetul ijau.... nasib baikler dapat adiah baju dari mak ngah lyna ari sabtu lepas, so sempatler join contest Anje nie..

Nama : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY

Umur : 1 TAHUN 9 BULAN

D.O.B : 29 SEPTEMBER 2008

Dah lama dah baca blog Mama_Aqish tp silent reader jer... jarang tinggal komen, huhuhu... Memang blog Mama_Aqish selalu update pasal sales, tutorial blog dan yg paling penting, banyak contest dan giveaway.... memang syokler bagi ai yang crazy contest dah giveaway ni.... Tahniah buat Mama_Aqish yang wujudkan satu lagi blog untuk senaraikan contest dan giveaway iaitu http://1malaysiagiveaway.blogspot.com

nak join, bleh klik SINI

tarikh tutup, HARI INI 25.6.2010

Thursday, 24 June 2010

SYAFIQ GIVEAWAY 2010

SYAFIQ GIVEAWAY 2010
BY
http://mimialya.blogspot.com

Tahniah coz berjaya BF Alya sepenuhnyer.... Blog UmiAlya memang boleh dijadikan rujukan buat ibu yg BF baby mereka...

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.6.2010

JUNE 2010 BLOG GIVEAWAY

JUNE 2010 BLOG GIVEAWAY
BY
http://azlina-lin.blogspot.com

Kali ini LIN akan beri 6 keping kad seperti gambar di atas... dan kali ini kadnya jenis Quilled Roses Card (pop up flowers inside)... kadnyer sangat2 cantik yer... warna pink plak tu, ooowhhhh! i like...

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.6.2010

GIVEAWAY at F.O.S


GIVEAWAY at F.O.S
BY
FIRDANII ONLINE SHOP (F.O.S) ada menjual beg2 yang amat2 cantik...contoh seperti dibawah

dan juga sling beg yang cute


bukan hanya beg, F.O.S juga ada menjual blouse muslimah yang bermacam2 corak, warna dan size.... Semua barang yang dijual di F.O.S dengan harga yang amat2 berpatutan....

nak join, bleh klik SINI

tarikh tutup 8.7.2010

Wednesday, 23 June 2010

SWEET CUTE BABY SMILE CONTEST

Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

SWEET CUTE BABY SMILE CONTEST

BY

Intan baru buka kedai BABY KU CUTE COLLECTIONS... serius, banyak baju baby yang cantik2 dengan harga yang amat2 reasonable... kasut pun alahai comelnyer... terutama yang pink tue... Lets shop at BABY KU CUTE COLLECTIONS!
dan ini adalah gambar anak dara ai yang tengah tersenyum simpul pandang kamera..

Nama : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY

Umur : 1 TAHUN 9 BULAN

Nama Mama : NORIZAN BINTI IBRAHIM

nak join, bleh klik SINI

tarikh tutup 31.7.2010

CHILDREN PHOTO CONTEST!

CHILDREN PHOT CONTEST!
BY
&

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.7.2010

HAPPY BIRTHDAY TO ME GIVEAWAY

HAPPY BIRTHDAY TO ME GIVEAWAY
BY
http://blog.beba-anas.com

Hadiahnya ialah

Personalized Mug From

http://heartbeat.my/?rid=2571

nak join, bleh klik SINI

tarikh tutup 7.7.2010

Tuesday, 22 June 2010

THE CUTEST MAMA & BABY CONTEST

THE CUTEST MAMA & BABY CONTEST
BY

dan gambo ai bersama my little princess
Gambar ini diambil semasa kami tengah tunggu turn drive thru KFC, ayah lyna snap coz time ni lyna bergaya ngan spek mata pink pinky yang baru dibeli oleh ayahnyer... lyna terus pakai n tak mo bukak dah spek tue...kita nak pegang pun, lyna tak kasik...hehehe

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 25.6.2010

HAPPY FAMILY GIVEAWAY

HAPPY FAMILY GIVEAWAY
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 9.7.2010

NISACHOC GIVEAWAY

NISACHOC GIVEAWAY
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 8.7.2010

Monday, 21 June 2010

CONTEST GAMBAR BEST!! BY ASADA

CONTEST GAMBAR BEST!! BY ASADA
BY

ai rasa ini gambar paling best dan jugak telah mencetuskan kontroversi.

Ini adalah gambar anak dan asben ai yg kami ambik semasa sesi photograpy my family tp tak disangka bini kepada blogger yg semua org tau AMBIK gambar ni dah wat entry pasal child abuse dan Allah nak tunjuk kebenaran, ai sendiri yang jumpa gambar ini...Dan blogger tersebut menyatakan gambar ini salah dan perbuatan asben ai salah dan boleh mencederakan anak... Sebenarnya time photoshoot ini, photog telah baring dan asben ai berdiri sambil timang lyna... bukannya buat child abuse kat anak sendiri seperti yang dikata... dan asben ai tinggi orangnyer, 188cm... dengan teknik tangkap gambo sedemikian, sesuka hati jer ada pihak lain memandang negatif kat gambar ini...

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 1.7.2010

nak tau citer lebih lanjut pasal gambo nie, ape yang berlaku, bleh ke blog personal ai

FATHER FIGURE CONTEST BY ICEBOXRIVET 2010

FATHER FIGURE CONTEST BY ICEBOXRIVET 2010
BY

Sejujurnya ai katakan, lyna memang manja sangat2 ngan ayah die... walau ayahnyer marah sekalipun, nak jugak ayahnyer pujuk...

Everything nak ayah buat... contoh, suap makan... kalau ai suap taknak, tp kalau ayah die suap, cepat jer nganga mulut... padahal, ai pass sudu makanan tue depan mata die jer, hehehe... nak suruh pakaikan kasut, ayah... nak mandi ngan ayah... ayah! ayah! ayah!

Ayah agah sikit jer, lyna punya ketawa cam ayah die wat lawak banyak...mengengkek2 gelak..
ayah sengih, die pun ikut same sengih... sengih lyna lagi lebar dr sengih ayah..
nak mandi, ayah jugak yang mandikan..
Hepi jer hati bila tengok lyna manja ngan ayah die.... kerana ai dulu masa kecik2 camtue jugak ngan arwah ayah ai... itu ini semua nak ayah buat... Tp ayah dah pergi tinggalkan kami pada tahun 2006... sampai sekarang, ai amat terkilan sebab hasrat ati ayah ai nak akadkan perkahwinan ai tidak kesampaian... arwah ayah jugak tidak sempat melihat cucu dari zuriat ai... Yes! sampai sekarang, ai masih rindukan ayah... amat2 rindu..
nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.7.2010

AFIF HAKIM 1ST BIRTHDAY GIVEAWAY

AFIF HAKIM 1ST BIRTHDAY GIVEAWAY
BY

'HAPPY BIRTHDAY! Semoga AFIF HAKIM membesar dengan sihat dan sempurna
Taat kepada ibu dan ayah
Dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.6.2010

CABUTAN BERTUAH HAPPY FATHER'S DAY

CABUTAN BERTUAH HAPPY FATHER'S DAY
BY
gambo lyna ngan ayahnyer..
nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 29.6.2010

Thursday, 17 June 2010

KASIH KE SYURGA 1ST GIVEAWAY

KASIH KE SYURGA 1ST GIVEAWAY
BY

Wahh.... ANNA wat giveaway.... ANNA, even ko cakap tak yah buat entry tp akak buat jugak coz nak up trafik ko nie... sila beri seikat duit nie kat akak yer....

Ape yang perlu dibuat?
Sila teka duit2 nie berapa jumlahnyer... duit ringgit n duit syiling...

bestnyer kalau dapat duit ni seikat kan...
-duit syiling bape hengget jumlahnye
akak teka, RM131.50

-duit kertas bape hengget jumlahnye
akak teka, RM15 ribuuuuuuuuu

betul tak ANNA, kira betuller...meh kasik duit kat akak cepat!!! akak nak beli kete nie...

nak join, sila klik SINI
tarikh tutup 13.7.2010

Myreadingstorebysuhaila First Giveaway

Myreadingstorebysuhaila First Giveaway
BY

SuhailaStore menjual majalah lama dan secondhand majalah dan juga novel dengan harga yang amat2 berpatutan..

Antara majalah yang dijual adalah Majalan Cosmopolitan, Pa n Ma, Dekorasi, Seventeen, Female, Perempuan, Cleo, Dara.com, Maskulin, Remaja, Jelita, Wanita, Eh!, Keluarga, Nona In Trend, Rapi, Harmoni dan Mingguan Wanita.

Selain itu, ada juga dijual Buku Motivasi di dalam Bahasa Melayu dan Inggeris. Buku AutoBiography dan juga Novel.... Ingat lagi tak siri penyiasatan Nancy Drews Series? Buku tue ada jual kat sini... Kiranya macam2 ada... pilih saja...heheheh

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.6.2010