Followers

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM
HOMEMADE BY MAMALYNA :: UTK ORDER, BOLEH CALL ME 017-6293472

Monday, 21 June 2010

CONTEST GAMBAR BEST!! BY ASADA

CONTEST GAMBAR BEST!! BY ASADA
BY

ai rasa ini gambar paling best dan jugak telah mencetuskan kontroversi.

Ini adalah gambar anak dan asben ai yg kami ambik semasa sesi photograpy my family tp tak disangka bini kepada blogger yg semua org tau AMBIK gambar ni dah wat entry pasal child abuse dan Allah nak tunjuk kebenaran, ai sendiri yang jumpa gambar ini...Dan blogger tersebut menyatakan gambar ini salah dan perbuatan asben ai salah dan boleh mencederakan anak... Sebenarnya time photoshoot ini, photog telah baring dan asben ai berdiri sambil timang lyna... bukannya buat child abuse kat anak sendiri seperti yang dikata... dan asben ai tinggi orangnyer, 188cm... dengan teknik tangkap gambo sedemikian, sesuka hati jer ada pihak lain memandang negatif kat gambar ini...

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 1.7.2010

nak tau citer lebih lanjut pasal gambo nie, ape yang berlaku, bleh ke blog personal ai

5 comments:

  1. Salam.. blogwalking sambil tgk gambar contest.. Tak sangka yer ade jugak orang nak curi gambar u pastu buat cerita yg bukan2.. I tgk takde salah pun.. Bukannye husband u lambung tinggi2..

    p/s-good luck utk contest..

    ReplyDelete
  2. w'lam, tq so much... tu ler...kita tengok biasa jer, tp ada pihak lain yang buat citer lain...

    ReplyDelete
  3. wahhh tinggi gile ...
    aku ingat laki aku dah tinggi ... hahha

    ReplyDelete
  4. wah.. gambar ni leh wat kontroversi lak. adei..

    tak tau lak timang baby leh menjadi child abuse. err.. kalau tengok dari dalam gambar ni takde la tinggi. sbb camera dekat bwh jd nmpak tinggi..

    tQ sudi join contest ni. asada dah link nama kat senarai peserta.

    gud luck! (^^,)

    ReplyDelete