Followers

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM
HOMEMADE BY MAMALYNA :: UTK ORDER, BOLEH CALL ME 017-6293472

Saturday, 12 June 2010

IZYAN NADIAH : MY FIRST GIVEAWAY

IZYAN NADIAH : MY FIRST GIVEAWAY
BY
http://izyanadiah.blogspot.com

First of all, tahniah buat YAN kerana Allah kurniakan tangan yg amat2 kreatif.... Salute kat YAN coz semalaman mengait phone case nie..... kait tau bukan jahit... sanggup bersengkang mata mengait coz nak wat present untuk giveaway nie.... mulianya niat ati mu dik....

Pada pendapat akak, phone case yan nie secara zahirnya memang unik dan cantik coz hasil kaitan kan.... tp lagi cantik kalau ditambah sedikit aksesori, corak atau attraction kat bahagian depan yang kosong tue.... akak sungguh tertarik jika diletakkan satu bunga besar ngan manik kat tengah cam contoh gambar di bawah nie.... bukanler sebesar ini tp saiz yg agak berpadanan dan bersesuaian ngan phone case tue kan...
kredit gambar to BEANIPET

nak letak corak lain pun bleh, asalkan jgn crowded... bleh jugak dijahit nama owner phone case kat ruangan situ.... Ini pendapat ikhlas dari akak yer yan...

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.6.2010

3 comments:

  1. hehe,,thanks..best jugak kalau letak bunge besa2 camtu kn..

    ReplyDelete
  2. hehhee...cantik! tu yang akak suka tue..heheh

    ReplyDelete