Followers

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM
HOMEMADE BY MAMALYNA :: UTK ORDER, BOLEH CALL ME 017-6293472

Friday, 31 December 2010

GIVEAWAY NUR SHOP

GIVEAWAY NUR SHOP
BY


My referrer : SITI NURKHIJAH


nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 30.1.2011

TECIK CRAFT GIVEAWAY

TECIK CRAFT GIVEAWAY
BY

nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 29.1.2011

Ariffda's 1st GiveAway 2010

Ariffda's 1st GiveAway 2010
BY
http://koleksiindah81.blogspot.com

nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 31.12.2010

GIVEAWAY AKHIR TAHUN 2010

GIVEAWAY AKHIR TAHUN 2010
BY


ai nak tag:
NANIZAMROS
IBU AFIQAH
UMMI SOFFIYAH


nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 31.12.2010

CUTI-CUTI SEKOLAH GIVEAWAY

CUTI-CUTI SEKOLAH GIVEAWAY
BY
&
http://nasi-kerabu.blogspot.com

ai nak tag:
IBU AFIQAH
IEZA


nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 31.12.2010

SHAZ CLOZET GIVEAWAY

SHAZ CLOZET GIVEAWAY
BY


nak tag:
EIMA
UMMI AQEEF


nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 15.1.2011

MYPASSIONMYCRAFT GIVEAWAY!!!

MYPASSIONMYCRAFT GIVEAWAY!!!
BY


nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 31.12.2010

First GiveAway TOPUP by Far

First GiveAway TOPUP by Far
BY
&


nak tag:
EIMA
IBU AFIQAHUZAIFAH


nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 20.2.2011

CABUTAN BERTUAH MYSHOPBELLO

CABUTAN BERTUAH MYSHOPBELLO
BY


nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 31.12.2010

GIVEAWAY BALANCING! BALANCING! BALANCING!

GIVEAWAY BALANCING! BALANCING! BALANCING!
BY

nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 1.1.2011

EIFADESIGN 1ST GIVEAWAY WITH POCOYO

EIFADESIGN 1ST GIVEAWAY WITH POCOYO
BY
&
http://eifa82.blogspot.com
pic POCOYO from google

nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 1.1.2011

GA Teka & Menang Ibu3A

GA Teka & Menang Ibu3A
BY

ai nak teka:
RM82.63
RM81.13


nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 31.12.2010

NEW YEAR LUCKY DRAW

NEW YEAR LUCKY DRAW
BY
&


nak join, bleh klik SINI

Wednesday, 29 December 2010

Living Cabin Giveaway From [-suzie-] dot com

Living Cabin Giveaway From [-suzie-] dot com
BY
&

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 11.1.2011

Friday, 24 December 2010

NIEZZAREENA ANNIVERSARY GIVEAWAY

NIEZZAREENA ANNIVERSARY GIVEAWAY
BY


ai nak tag:
UMMIAQEEF
EIMA


nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 26.12.2010

Wednesday, 22 December 2010

Alhamdulillah, Menang Giveaway!!!

ai menang PICK A DRESS GIVEAWAY...

ai share berita hepi ini di SINI

Tuesday, 21 December 2010

Blog Teman Udah Setahun GA

Blog Teman Udah Setahun GA
BY

ai nak tag:
EIMA
UMMIAQEEF
IBU AFIQAH

nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 31.12.2010

1ST GIVEAWAY IZYANTY COLLECTION

1ST GIVEAWAY IZYANTY COLLECTION
BY
&

nak join, boleh klik SINI
tarikh tutup 31.12.2010

TUPPERWAREVILLE GIVEAWAY

TUPPERWAREVILLE GIVEAWAY
BY

Selama ai pakai barangan TUPPERWARE, ai sangat2 nak beli barang ini..

pertama:
RICE DISPENSER
Memang syok kalo dapat barangan ni... Beras pun 'First In, First Out' tp harganya boleh tahan... kena mengumpul banyak wang nie... Tengok mak mertua pakai cam best jer.... Bagus sangat2 bekas ni, so takdelah lama2 beras ada bubuk... ni selalu kita kalo tak pakai barangan nie, beras biasa kita cedok yg atas je kan...so lama2 beras yang duk kat bawah jadi hancur.... Dan kat ofis sekarang, ai main kutu, RM25 sebulan seramai 6 orang... so tiap2 bulan dapatler duit kutu RM150, dan pilih target nak barangan ape.... Turn ai bulan 3 tahun depan, so nanti ai just tambah RM118, untuk dapatkan RICE DISPENSER nie... sangat2 tak sabar, harapnyer time tue adaler offer bekas beras nie...

yang kedua:-
FREEZER MATE
Dah ada satu koleksi... tp nak tambah lagik... memang senang guna bekas nie... Lauk pauk basah kalo letak dalam bekas nie, elok jer tersusun dalam peti ais.... dan yang paling best, lauk pauk tak payah nak tunggu lama sangat bila direndam ngan air... so masa  menunggu lauk pauk lembut dapat dikurangkan.... Jika udang tue, takdelah keras sangat kulitnyer or kulit bertukar warna.... memang sangat2 bestler...

Puan penganjur ada soalan tau,


  • - Sudah menjadi ahli tupperware? Ya/Tidak - TIDAK (blushiinnggggg:)



  • - Berminat untuk mendapatkan barangan Tupperware? Ya/Tidak - YA





  • - Dimana selalu membeli barangan tupperware?  - Selalu beli ngan kawan ofis jer



  • nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 31.1.2011

    MY GIRL WANT THIS SKIRT GIVEAWAY

    MY GIRL WANT THIS SKIRT GIVEAWAY
    BY

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 11.1.2011

    Monday, 20 December 2010

    PICK A DRESS! GIVEAWAY!!

    PICK A DRESS! GIVEAWAY!!
    BY

    my referer: ROS RUSLI

    nak join, klik SINI
    tarikh tutup 20.12.2010

    TEKA BUKU IBUAYU

    TEKA BUKU IBUAYU
    BY

     Jawapan Teka  Jumlah  buku ibuayu ialah 123..

    ai nak tag :
    EIMA
    ROS RUSLI

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 31.12.2010

    MY ANNIVERSARY GIVEAWAY

     MY ANNIVERSARY GIVEAWAY
    BY

    Hepi 8th Anniversary buat Neza pada 12 Disember dan 3 hari selepas itu, adalah my 3rd Wedding Anniversary....
    Gambar ini disnap pada pagi2 15.12.2010.... walaupun sebenarnya time nie, si anak aka Lyna tengah sibuk nak memanjat ayahnyer tp mamanya tetap nak bergambar berdua bersama suami tercinta...

    He's my love! My Soul! My Heart! dan segala2nya bagi diri ai... Tiada ungkapan lain yang dapat menggambarkan bahawa I LOVE HIM VERY2 MUCH!.... Sentiasa berdoa agar perkahwinan kami kekal selamanya dan bahagia sentiasa...

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 31.1.2011

    HOLIDAY GIVEAWAY

    HOLIDAY GIVEAWAY
    BY

    click HERE, if you want to join this giveaway

    D'RAINBOW CLOSET BIG DECEMBER GIVEAWAY!!!!

    D'RAINBOW CLOSET BIG DECEMBER GIVEAWAY!!!!
    BY
    &

    D'RAINBOW CLOSET nama diberi
    bukan pelangi tp kedai Cik Dalila yang cun
    macam2 ada kat sini
    tshirt, dress dan sling bang yang memang cun!cun!cun!

    D'RAINBOW CLOSET is Ladies Fashion Channel
    Bag, Accessories, Korean & Taiwan Dress yang memang cantik
    Kalo korang pakai, memang tersangatler comel
    Harga berpatutan yang buat org tertarik...

    D'RAINBOW CLOSET taukenyer Cik Dalila
    Hepi Besday To You... Semoga Panjang Umur dan Murah Rezeki
    Diharapkan D'RAINBOW CLOSET sukses selamanya
    Moga menjadi One Stop Center buat gegirl masa kini...

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 1.1.2011

    Sunday, 19 December 2010

    Giveaway Malek Ku..Strawberry Earphone

    Giveaway Malek Ku..Strawberry Earphone
    BY


    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 31.12.2010

    Friday, 17 December 2010

    1st Lucky Draw Blog Suka Hati

    1st Lucky Draw Blog Suka Hati
    by

    ai nak tag:
    NANIZAMROS
    IBU AFIQAH
    EIZA

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 6.1.2011

    HIJAUCANTIK GIVEAWAY

    HIJAUCANTIK GIVEAWAY
    BY
    &

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 31.12.2010

    GIVEAWAY ~ SAYA NAK KAIN TU!!!

    GIVEAWAY ~ SAYA NAK KAIN TU!!!
    BY

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 21.1.2011

    Thursday, 16 December 2010

    FOLLOW MOLLOW

    FOLLOW MOLLOW
    BY

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 31.1.2011

    ZUNETA CARD CRAFT 1ST GIVEAWAY

    ZUNETA CARD CRAFT 1ST GIVEAWAY
    BY

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 3.1.2011

    ALYA & DADDY 2011 BIRTHDAY GIVEAWAY

    ALYA & DADDY 2011 BIRTHDAY GIVEAWAY
    BY
    &

    HAPPY BIRTHDAY TO U ALL!!!
    especially Yaya Tomei-tomei... ehhhh, Mr. Beng pun comey jugak...heheheh

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 27.1.2011

    CHOCOLATE GIVEAWAY

    CHOCOLATE GIVEAWAY
    BY
    &

    nak join,boleh klik SINI
    tarikh tutup 25.12.2010

    CROYDON BABY BOY GIVEAWAY

    CROYDON BABY BOY GIVEAWAY
    BY

    ai nak tag:
    NANIZAMROS
    UMMIAQEEF

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 12.1.2011

    MUMMY AYU HAPPY NEW YEAR! GIVEAWAY

    MUMMY AYU HAPPY NEW YEAR! GIVEAWAY
    BY
    &

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 29.12.2010

    LD WEEN GORGEOUS

    LD WEEN GORGEOUS
    BY

    nak join, boleh klik SINI

    THE 'LUCKY 10' DRAW BY ERIN

    THE 'LUCKY 10' DRAW BY ERIN
    BY
    &

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 20.12.2010

    GIVEAWAY: FROZEN RESOLLES

    GIVEAWAY: FROZEN RESOLLES
    BY

    SAYA NAK CUBA RASA TRY TEST RESOLLES INI...=)"

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 1.1.2011

    KASIH SELAMANYA 1ST GIVEAWAY

    KASIH SELAMANYA 1ST GIVEAWAY
    BY
    &

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 22.12.2010

    Happy Birthday Elly Nazari Giveaway

    Happy Birthday Elly Nazari Giveaway
    BY

    'HAPPY BESDAY SIS... SEMOGA PANJANG UMUR DAN DIMURAHKAN REZEKI DAN SEMOGA ALLAH SENTIASA MELINDUNGIMU'

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 20.12.2010

    GIVEAWAY MY BIRTHDAY AND ANNIVERSARY

    GIVEAWAY MY BIRTHDAY AND ANNIVERSARY
    BY

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 19.12.2010

    MY 1ST HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY

    MY 1ST HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY
    BY

    ai nak tag :
    NANIZAMROS
    ROS RUSLI

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 15.1.2011

    GIVEAWAY CONTEST B'DAY CIK FA

    GIVEAWAY CONTEST B'DAY CIK FA
    BY

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 24.12.2010

    Pemenang MAMALYNA'S CRABSTICK POPIA GIVEAWAY

    boleh tengok di SINI

    Wednesday, 15 December 2010

    GIVEAWAY: CLOSED!

    Tamat sudah MAMALYNA'S CRABSTICK POPIA GIVEAWAY

    Resultnya pada hari esok...

    untuk tengok result, boleh klik SINI nanti yer..

    GIVEAWAY AKAN DITUTUP PADA PUKUL 5 PETANG

    Ai dah updated nama kengkawan yang join MAMALYNA'S CRABSTICK POPIA GIVEAWAY..

    klik SINI untuk tengok senarai peserta...

    CHIKEDEES - ai masih tak boleh bukak blog u
    MS. SUNSWEETZ - tak follow http://zanmyly.blogspot.com
    CIK BAM BAM - tak follow http://zanmyly.blogspot.com - akak dah cek dik...takde pun follow
    KINSYAKRN - tak follow http://ejanblog.blogspot.com
    EMME - tak follow http://ejanblog.blogspot.com

    jika takde perubahan selepas kul 5 petang, penyertaan giveaway kengkawan akan disqualified yer.. Sori sangat2!

    Thanks coz sudi join my giveaway...

    Ini kali ketiga ai buat giveaway... ada blogger yang benti follow selepas giveaway habis... ai tau sape... nak wat camne, dah tuan penganjur suruh follow time join giveaway, follow ajelah...ye tak?!!!... takpe, itu hak masing2 kan..

    Tuesday, 14 December 2010

    RED LADYBIRD OH LA...LA - GIVEAWAY FELLA!

    RED LADYBIRD OH LA...LA - GIVEAWAY FELLA!
    BY

    ai nak tag:
    ECHAH
    EIZA
    UMMI AQEEF

    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 20.12.2010

    Wednesday, 8 December 2010

    YATIE STORE 1ST GIVEAWAY

    YATIE STORE 1ST GIVEAWAY
    BY


    nak join, boleh klik SINI
    tarikh tutup 15.12.2010