Followers

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM
HOMEMADE BY MAMALYNA :: UTK ORDER, BOLEH CALL ME 017-6293472

Tuesday, 31 August 2010

GIVEAWAY FOR HEALTY 2010

GIVEAWAY FOR HEALTY 2010
BY
http://dnurboutique.blogspot.com/

Harga Biasa : RM1.50/pcs( WITHOUT POS )
Jauh lebih murah berbanding jenama lain di pasaran

OFFER! PENGENALAN PAKAGING BARU...
HARGA TERMASUK KOS PENGHANTARAN

50 - 99pcs = RM 1.10
100 - 499pcs = RM1.00
500 - 999pcs = RM 0.90

Faedah dan Manfaat Menggunakan Foot Detox Patch :-

Dengan menggunakan Foot Detok Patch ini, anda dapat membuang toksin dalam badan tanpa mengambil sebarang ubat untuk di makan dan hasilnyaanda akan :

- Badan menjadi lebih segar dan bertenaga
- Mengurangkan alergik
- Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
- Mengurangkan kadar tekanan darah tinggi
- Mengurangkan sakit sendi
- Meningkatkan sistem imunisasi badan
- Melancarkan perjalanan darah
- Mendapatkan tidur yang lena
- Boleh mengurangkan berat badan
- Mengurangkan bau kaki

@@@@@@@@@@@@@@@@@@

HUBUNGI KAMI :
SMS / CALL : 019-7332577 (NUR)
YAHOO MESSENGER : dnurboutique@yahoo.com
EMAIL :
dnurboutique@yahoo.com


BAYARAN.....

MAYBANK : 101311031245
CIMB Acc : 01160029226520
WESTERN UNION (OVERSEA CUST)
Noor Afzan Binti Tamsir

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.8.2010

GIVEAWAY NURAARIN : 10 YEARS ANNIVERSARY

GIVEAWAY NURAARIN : 10 YEARS ANNIVERSARY
BY

10 TAHUN!!! ia satu angka yang bermakna buat arin... semoga arin dan tunang aka bakal suami akan terus bahagia ke akhir hayat...

Happy 10th annivesary both of you!!!

AUGUST 2010 BLOG GIVEAWAY!!!

AUGUST 2010 BLOG GIVEAWAY!!!
BY
http://azlina-lin.blogspot.com

ai join lagik giveaway yg dianjurkan oleh lin... hadiahnya ialah 8 quilled butterfly cards yang cantik2... harap2 adaler rezeki ai... dan semoga LIN terus maju jaya dan kreatif dalam menghasilkan kad2 yang super cantik nie...

GIVEAWAY Rumahku Syurgaku

GIVEAWAY Rumahku Syurgaku
BY
http://ezna-daniayasmine.blogspot.com

Rumahku Syurgaku kerana IA DIPENUHI KASIH SAYANG, KEBAHAGIAAN, KEHARMONIAN, KESEJAHTERAAN, KESEMPURNAAN SERTA KEHIDUPAN YANG DIKELILINGI OLEH INSAN TERSAYANG MEMBERI KETENANGAN YANG ABADI.

nak join, bleh klik SINI

Thursday, 26 August 2010

RAMADHAN RAYA GA MISS MYNAMEIKA

RAMADHAN RAYA GA MISS MYNAMEIKA
BY
http://mynameika.blogspot.com
&

wahhh...sambil nak sambut kemeriahan syawal, meh kita join giveaway anjuran EIKA nie... suspen nak tau raya bila, suspen jugak nak tau sape yang menang...

Nama u EIKA
Nama ai MamaLyna
Selamat hari raya
dari ai sekeluarga

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 10.9.2010

TUDUNG MANIA GIVEAWAY

TUDUNG MANIA GIVEAWAY
BY
http://preloves-tudung.blogspot.com

Mai...mai jenguk SINI
bukan jual bola tp Jual Tudung
Macam2 Tudung Ada
Hanger tudung pun Ada

Mai...mai jenguk SINI
tudung cantik corak menarik
semua homemade, harga? of courseler mampu milik

Mai...mai jenguk SINI
Tudung berkualiti, macam2 saiz ada
saiz S, saiz M dan saiz L
pilih saja oleh anda

Mai...mai jenguk SINI
readymade ada, nak tempah pun boleh
so tepuk dada, bukan tanya selera tp tanya hati
Insya Allah, Puan Fyda sedia menanti

nak join giveaway ni, bleh klik SINI
tarikh tutup, hari ini

Wednesday, 25 August 2010

CABUTAN BERTUAH AIDILFITRI

CABUTAN BERTUAH AIDILFITRI
BY
http://www.gnesop.com

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.8.2010

MOMENT WITH NEWBORN BABY CONTEST

MOMENT WITH NEWBORN BABY CONTEST
BY
http://nayville.blogspot.com
Nama : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY
tarikh lahir : 29 SEPTEMBER 2008
berat semasa lahir : 2.88 kg
umur ketika gambar diambil : 5 hari
Nama Ibu : NORIZAN BINTI IBRAHIM
email : ejan8113@yahoo.co.uk
cerita disebalik gambar :
Saya melahirkan lyna lagi 2 hari nak raya... dan kami berhari raya di Hospital Putrajaya kerana lyna ditahan di NICU kerana ada jangkitan kuman dalam darah.. gambar ini amat bermakna kerana ini first time lyna dibawa balik ke rumah iaitu pada hari raya ketiga...lihat rupa lyna ada kuning2 kan.. esoknya kami masuk hospital semula kerana lyna jaundis

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.8.2010

CABUTAN BERTUAH MANJAKU SAYANG

CABUTAN BERTUAH MANJAKU SAYANG
BY
http://manja-kusayang.blogspot.com

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.9.2010

BUTTERFLYSHOP 1ST GIVEAWAY

BUTTERFLYSHOP 1ST GIVEAWAY
BY
http://butterflyshoponline.blogspot.com

Saya ingin menang hadiah daripada BUTTERFLYSHOP

RAZIQINE CONTEST : MARSYA MAKAN APA?

RAZIQINE CONTEST : MARSYA MAKAN APA?
BY
http://raziqine.blogspot.com

saya teka, Marsya makan ayam goreng bahagian dada... betul ke yek?

tag :
EIMA
ROS RUSLI

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.8.2010

Tuesday, 24 August 2010

FLO ELLEN'S 1ST GIVEAWAY

'Create
FLO ELLEN'S 1ST GIVEAWAY
BY
http://floellenesthy.blogspot.com

Gambar 1 : 11 bulan

Gambar 2 : 5 bulan

Gambar 3 : 2 tahun

Gambar 4 : 1 tahun 11 bulan

"Brian, bila mau dapat adik?, hehhe"

tag :

EIMA

ROS RUSLI

nak join, bleh klik SINI

tarikh tutup 19.9.2010

JOS 1ST GIVEAWAY

JOS 1ST GIVEAWAY
BY
http://jajaon9shoppe.blogspot.com

nak tag:
EIMA
ECHAH
ROS IBU AYRA

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 3.9.2010

Sunday, 22 August 2010

HOTMAMA GIVEAWAY

HOTMAMA GIVEAWAY
BY
http://hotmamaindahouse.blogspot.com


Gold Foot Detox Patch & Takara Foot Detox Patch
- Promosi bulan Ogos free Postage -
Package Percubaan Gold Foot Detox Patch:

Package 1: 20pcs + free postage = RM40
Package 2: 50pcs + free postage = RM100
Package Percubaan Takara Foot Detox Patch:

Package 1: 20pcs + free postage = RM30
Package 2: 50pcs + free postage = RM75

JUALAN RUNTUH BULAN OGOS:
Gold Foot Detox 100 keping RM 130 shj free postage (harga asal RM 190)
Takara Foot Detox 100 keping RM 115 shj free postage (Harga asal RM 140)...

Untuk menjadi pengedar
Gold Foot Detox Patch dan Takara Foot Detox Patch sila hubungi saya.

*******************************
Hubungi Saya :

No tel : 016-4032036 (Lina)
Emel : babytomei2007@gmail.com
YM: roses_cute2002

Maklumat lanjut sila layari blog kami:
Blog : http://babytomeimall.blogspot.com/

************************************
Bayaran

MAYBANK : 1622 6331 1299 (Amalina Abd Razak)

**Setiap transaksi pembayaran mesti di SMS/EMEL/YM

****************************************


nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 22.8.2010

Friday, 20 August 2010

ATIQAH HOMEMADE CHOCOLATE CONTEST

ATIQAH HOMEMADE CHOCOLATE CONTEST
BY

Atiqah as a owner blog memang rajin...Beliau masih lagi student tetapi beliau rajin mencari duit poket sendiri.... Jom kita jenguk ATIQAH HOMEMADE CHOCOLATE... bermacam-macam jenis coklat ada di sana... hanya pilih design dan kuantiti, insya Allah ATIQAH HOMEMADE CHOCOLATE akan merelisasikan hasrat anda... Harga yang ditawarkan sememangnyer berpatutan dan amat berbaloi dengan kesedapan coklat yang dihasilkan..

ATIQAH HOMEMADE CHOCOLATE juga menyediakan gift dan hantaran coklat... bermacam2 corak ada... setiap pakej gift dan hantaran, kotak coklat dihiaskan dengan riben dan bunga... sungguh cantik!
ATIQAH HOMEMADE CHOCOLATE juga ada pattern coklat terbaru iaitu OREO CHOC

dan LOLLY CHOC

jom ramai2 join giveaway by Atiqah kerana hadiah adalah coklat sponsored by

ATIQAH HOMEMADE CHOCOLATE

nak join, bleh klik SINI

tarikh tutup 20.9.2010

UMMI FARIS HAIKAL GIVEAWAY

UMMI FARIS HAIKAL GIVEAWAY
BY
http://ummifarishaikal.blogspot.com
&
http://comelbergayashop.blogspot.com

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 24.8.2010

Tuesday, 17 August 2010

GIVEAWAY UNTUK RAYA SAKAN


GIVEAWAY UNTUK RAYA SAKAN
BY
http://tote-boutique.blogspot.com

ai namakan beg nie BUNGA-BUNGA CINTA kerana bila melihat banyak bunga2 di beg ini membuatkan ai telah jatuh cinta... so cute n so sweet!!

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 25.8.2010

1 YEAR - YOUNG BIRTHDAY GIVEAWAY!

1 YEAR - YOUNG BIRTHDAY GIVEAWAY!
BY
http://khaihandmade.blogspot.com

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.8.2010

SYASYA CREATIVE : RAMADHAN GIVEAWAY

SYASYA CREATIVE : RAMADHAN GIVEAWAY
BY
http://syasyacreative.blogspot.com

Hadiahnyer ialah:-

Hadiah 1
Syasya Bag n Multi Pockets pouch
Hadiah 2
Pencil Case n Book cover + bOok
Pandangan saya tentang Syasya Creative Collection, semuanya cantik2 belaka... amat2 kreatif sesuai ngan namanyer... Mungkin Syasya boleh menambah satu lagi koleksi iaitu CARD HOLDER... sebab saya rasa ini adalah sesuatu yg amat menarik, selain bekas yang cantik, kad2 pun tersususun rapi... Ini amat mudah bagi mengeluarkan kad kerana kad holder yang jual di pasaran kebanyakkannyer dari plastik... ini agak sukar untuk keluarkan kad kerana kad melekat di plastik...

Selain itu, untuk upgrade blog, saya suggestkan supaya Syasya membuat slideshow bagi barang2an yang telah dihasilkan oleh Syasya Creative... Sedikit sebanyak ia akan menyenangkan customer untuk memilih design...

Sekian, ini pandangan ikhlas dari saya...

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 26.8.2010

Friday, 13 August 2010

GIVEAWAY RAYA MRS NOR

GIVEAWAY RAYA MRS NOR
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 23.8.2010

GIVEAWAY KELLY'S LIFE

GIVEAWAY KELLY'S LIFE
BY

nak join, bleh klik SINI

GIVE AWAY FROM PULKADOT'S COTTAGE

GIVE AWAY FROM PULKADOT'S COTTAGE
BY

ai nak tag:-
EIMA
KAK SARI
ROS RUSLI
WANSTEDDY

Saya nak menang giveaway akak nie sebab signage tue yang sangat2 comel dan semua hadiah akak tue memang comel2 belaka....

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 23.8.2010

Thursday, 12 August 2010

COKLATCHOC4U GIVEAWAY CONTEST

COKLATCHOC4U GIVEAWAY CONTEST
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 11.9.2010

TECIK TENIT TOMEL GIVEAWAY & CONTEST "LAGU RAYA IMBAS KENANGAN"

TECIK TENIT TOMEL GIVEAWAY & CONTEST "LAGU RAYA IMBAS KENANGAN"
BY
&

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 15.9.2010

Wednesday, 11 August 2010

1st SOLID FOOD FULL WITH LOVE GIVEAWAY

1st SOLID FOOD FULL WITH LOVE GIVEAWAY
BY

kak siti, wat giveaway sebab baby Ahmadi dah lepas tempoh fully BF... meh kita kongsikan resepi kita untuk Ahmadi dan juga Kak Siti...

dulu, ai buat resepi nie buat anakanda lyna, so far die suka makan... resepi MAKARONI CHEESE

memula, rebus makaroni...saya beli brand ni tp ape2 brand pun boleh kan...
dah siap rebus, toskan
dalam periuk, didihkan air dan letak sikit bawang putih yang diketuk...masukkan daging ayam dah dicincang, dan jugak tomato yang diracik halus... kulit tomato kena buang... agak2 dah mendidih, masukkan makaroni...
pehtu letak dalam blender, letak kepingan cheese yang dicarik2...
dah siap, mudah dan menyelerakan... cheese tu tak payah letak banyak sangat, takut masin dan ahmadi muak plak..
so kengkawan, ada menu yang lain dan menyelerakan untuk Ahmadi.. jom join giveaway nie...
nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 25.8.2010

Menang Giveaway!!

Alhamdulillah, rezeki menang giveaway lagik...
Mieza Giveaway
by
nak tengok nama pemenang lain, bleh klik SINI

Cabutan Bertuah 5 Hari
by
nama pemenang lain, bleh tengok SINI

CABUTAN BERTUAH MAMA SYAFI
BY
MAMA SYAFI
berjaya dapat 'early bird'...

tq so much pihak penganjur