Followers

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM
HOMEMADE BY MAMALYNA :: UTK ORDER, BOLEH CALL ME 017-6293472

Wednesday, 31 March 2010

Ole-ole dari Jakarta oleh Yuka-Luv

::LUCKY DRAW::
Ole-ole dari Jakarta oleh Yuka-Luv
BY
nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.3.2010

Contest Muka Garang Si Kecil


Contest Muka Garang Si Kecil
BY

dan ini gambo lyna yang 'garang'....Nama : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY
Nama Manja : LYNA @ PITINA
Tarikh Lahir : 29.9.2008
Nama Mama : NORIZAN BINTI IBRAHIM
Nama Ayah : MOHD HILMY BIN ABDUL JALIL

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 22.4.2010

I 'LOVE' HIJJAB - BEAUTY CONTEST

I 'LOVE' HIJJAB - BEAUTY CONTEST
BY
Hadiah sponsored by:
ini bebetul last minit masuk contest....tak tauler penganjur leh terima ke tak coz ai pun confiused ngan tarikh tutup contest tue....harap2 leh lagi diterima....nak tau tarikh tutup bila? Ari nie tau, 31 Mac 2010!!!

dan ini gambar yang ai pertaruhkan...
Nama : NORIZAN BINTI IBRAHIM (MamaLyna)

actually, ni tudung CT tue....ada awning kat dalam then letak selendang tue atas pala jer kan....tp ai letak pin kat bawah leher tu coz pada ai itu lebih selesa...so tudung dan selendang tue akan elok terletak jer atas pala, no more senget2....reason yang penting sebab ai ada anak kecik, takut nanti cik lyna tue p tarik selendang tue, camno? Udahnyer tinggal anak tudung jer....hehehe...so the best way, pin saje kat dagu tue....

Sebenarnya, penganjur tak mintak explaination pun, tp ai saje nak tulis, rajin ngan tiba2...hehehhe

Monday, 29 March 2010

Give Away by: Bebelanku

Give Away by: Bebelanku
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.4.2010

Mama Mika Birthday Giveaway

Mama Mika Birthday Giveaway
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 19.4.2010

Thursday, 25 March 2010

Nurul Azham's Shoppe 1st Giveaway

Nurul Azham's Shoppe 1st Giveaway
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.4.2010

GIVEAWAY KEDAI ISLAH

GIVEAWAY KEDAI ISLAH
BY

Hadiah cabutan pertama
Hadiah Cabutan Kedua
Hadiah Cabutan Ketiga
Cantik kan!!!! Saya nak satu bleh?!!!

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 1.5.2010

FabuLOVE Giveaway



I really adore to have .....

MinMin the Bear Bear to my luvly daughter, lyna

Cards from CuteandYummy -
card yang cantik ini bleh ari beri kat asben yang besdaynya pada 21 Jun nie...

BearBear Bookmark - alahai comelnyer...

nak join, bleh klik SINI

tarikh tutup 21.4.2010

Wednesday, 24 March 2010

Giveaway #5: The Green Pocket Laundry Ball

Giveaway #5: The Green Pocket Laundry Ball
BY

saya tau giveaway ni dari Malaysiagiveaway

nak join, bleh klik SINI

tarikh tutup 18.4.2010

Free Makeover Tudung Giveaway

Free Makeover Tudung Giveaway
BY

KENAPA ANDA YG PALING LAYAK UTK TERIMA GIVEAWAY NI..... KERANA SAYA INGIN MAKE OVER TUDUNG SAYA DENGAN HASIL SENI TANGAN ZAI YANG AMAT CANTIK DAN MENARIK....SAYA MENGINGINKAN TUDUNG SAYA DIHIASI DENGAN BUNGA2 DAN MANIK YANG MENGERLIP....SELAIN ITU, SAYA JUGAK INGIN KELIHATAN CANTIK DAN MENARIK DENGAN TUDUNG YANG TELAH DI'MAKEOVER' OLEH ZAI..

nak join, bleh klik SINI

tarikh tutup 29.4.2010

Cabutan Bertuah Raflessia Collection

Cabutan Bertuah Raflessia Collection
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 28.4.2010

*psttt....azimah aka raflessia penah wat cabutan bertuah di blog personal die...end bulan feb ari tue...harap2 ada rezeki ai kali plak....aminn

Tuesday, 23 March 2010

The Quilter's Bag Giveaway!

The Quilter's Bag Giveaway!
BY

The goodies are:-
- 3 yards of Large Half Circle ribbons from American Crafts Premium Ribbon,
- 3 Fat Quarters ( 2 x Calico, 1 x Susan Winget),
- 4 assorted sizes of flower buttons and
- 1 Family Living Simply Delicious Chocolate recipe book!

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 29.3.2010

Chibby Kun Shop March Giveaway

Chibby Kun Shop March Giveaway
BY

Hadiahnyer ialah:-
- 2 x teddy bear mobile strap
- 2 x hanger shawl

Semoga ryn akan terus maju jaya di dalam perniagaan maya ini....terdapat banyak saingan blogshop di luar sana yang menjadi cabaran buat ryn dan akak harap ryn jangan putus asa dan terus berusaha untuk berjaya dan success selalu...Good Luck Sis!!!

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 4.4.2010

Contest : Aku dan Sesuatu

Contest : Aku dan Sesuatu
BY

dan gambo yang ai pertaruhkan ialah...
AKU DAN PICC
Gambar ini telah disnap oleh suamiku...objek utama dalam gambo ni ialah si perempuan bertudung oren ialah ai dan PICC....sape tak tau PICC? sila angkat tangan kaki semua...hehehehe...gurau jer.... PICC bermaksud PUTRAJAYA INTERNATIONAL CONFERENCE CENTRE....Selain dari tempat yang femes yang selalu wat conference iaitu PWTC, skang kita dah ada PICC yang begitu luas dan selesa....ai penah masuk dalam tue sekali jer ai memang kagum coz negara kita Malaysia punyai tempat conference yang bertaraf international.... Bukan setakat conference jer malah final MALAM SEHATI BERDANSA pun buat kat situ...
Bagi ai yang kerja dan tinggal di Putrajaya, ai memang suka tengok PICC di waktu malam coz dari jauh kita akan nampak PICC yang meriah bermandikan lampu-lampu... tahniah kepada arkitek yang mencipta satu senibina yang membanggakan Malaysia...
sori tuan penganjur contest, ai dah wat cam karangan BM plak....tq coz anjurkan contest nie..

Monday, 22 March 2010

Online Contest ~ Cutest Baby Birthday Picture Contest

Online Contest ~ Cutest Baby Birthday Picture Contest
BY

dan gambarnyer ialah...
lyna during her 1st birtday cake
Nama : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY
Umur : 1 tahun 6 bulan
D.O.B : 29 September 2008

Mama harap lyna menjadi anak yang solehah, berjaya dalam hidup dan sentiasa dirahmati ALLAH S.W.T di dunia dan di akhirat

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 20.4.2010

GiveWay BabYKu StyLo

GiveWay BabYKu StyLo
BY
Hadiah Tajaan dari

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 15.4.2010

Kakyong's Shoppe 1st Giveaway

Kakyong's Shoppe 1st Giveaway
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 28.3.2010

Cabutan Bertuah MYBABYSHOPONLINE


Cabutan Bertuah MYBABYSHOPONLINE
BY
nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 4.4.2010
Mommy & Bebe Giveaway
BY

Hadiahnyer ialah.....
1CD 1 INSERT MOMMYANDBEBE MINKY CD!!

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 26.3.2010

Sunday, 21 March 2010

1st GIVEAWAY BAZAR KERONGSANG

1st GIVEAWAY BAZAR KERONGSANG BY
http://bazar-kerongsang.blogspot.com

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 24.4.2010

Saturday, 20 March 2010

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100..

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100..
BY

Jika saya diberi RM100....saya akan gunakan duit ini untuk 2 perkara penting bagi anak saya untuk kegunaan sebulan iaitu :-

* 2 beg pampers drypers yang berharga RM30 = RM60
** 2 peket susu fearnleaf yang berharga RM20 = RM40
TOTAL = RM100!!!!

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.04.2010

Sleeping Cutie Contest

Sleeping Cutie Contest
BY

dan gambonyer ialah...
Nama anak : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY
Tarikh Lahir anak : 29 SEPTEMBER 2008
emel maknyer : ejan8113@yahoo.com

Lagu dodoi
Sebenarnya ai ngan asben dan cipta lagu tuk lyna since lyna umur 3 bulan lagi...memang kami selalu nyanyi kat lyna bila2 masa, lyna tengah main sorang2 ker....or nak tido...dan sekarang, lyna dah pandai tepuk2 tangan dan goyang2 badan bila kami nyanyi lagu nie...liriknyer camnie:-

LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY
ANAK YANG CANTIK DAN CERDIK
SEMOGA JADI ANAK YANG BAIK
......AMIN.....
nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 9.4.2010

1st Giveaway : Playground Play-A-Round

1st Giveaway : Playground Play-A-Round
BY

pihak penganjur tulis, bleh letak berapa banyak gambo anak kat playground....so ai letak banyak gambo lyna yg memang teruja giler bila p playground....sila jamu mata...
*lyna kat mainan toing2*
*panjat sendiri kat tangga coz tak sabar nak turun slide*
*kat playground tue takde buaian kanak2 yang leh kuar kaki tue...so nak jugak naik buaian org beso nie...sudahnyer duduk senget tp lyna syok gilerr*
*slide is feveret mainan lyna kalau p playground*
*sudah terer turunkan badan sendiri*

nama anak : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY
umur anak : 1 tahun 6 bulan
nak join, bleh klik
tarikh tutup 30.4.2010

Friday, 19 March 2010

Giveaway 1st Birthday 'CeRiTa HiDuPkU'

Giveaway 1st Birthday 'CeRiTa HiDuPkU'
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 19.3.2010

Giveway Contest B'day Blog Cik Fa

**HAPPY 1ST BESDAY BLOG CIK FA**
Giveway Contest B'day Blog Cik Fa
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 26.3.2010

Thursday, 18 March 2010

Contest : You & Me - Love Forever

Contest : You & Me - Love Forever
BY

Puan Siti, ai join contest anjuran u nie....but first of all, ai nak wish HAPPY WEDDING ANNIVESARY Ke-5....Semoga berkekalan ke akhir hayat bersama anak2 tercinta....amin...

dan gambar yg ai pertaruhkan ialah....
gambar ini diambil oleh kawan kami yang baru berjinak2 ngan photography....kiranya kami nie adalah testing tuk kamera baru die..... tp ai suka gambar ini kerana ia romantik dan gambar ini adalah 'The Kiss Of Love'...

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 23.3.2010

FanTaGHiROLyNN CONTeST ~ AKSi TePuNG GOMAK Si MaNJA

(ai tepek muka abang asyraff nie, hehheee)
BY
lin, ai pertaruhkan gambo lyna yg beraksi tepung gomak...

Nama : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY

Umur ketika gambar diambil : 1 TAHUN

nak join, bleh klik SINI

tarikh tutup 14.4.2010 sempena besday Asyraff Hakimie

asyraff ngan alya masih kat taska tue lagi ke?

Wednesday, 17 March 2010

Byzura Razali's Blog Giveaway

Byzura Razali's Blog Giveaway
BY

Hadiah giveaway ada 4 iaitu
A: Power Rangers Solaris Knight Gear
B: High Speed Racing Track Starter Set
C: Girl's Favorites Fashion Beauty Set
D: Daintiness Foodstuff Piano

If u're the lucky reader, which toys that u want??
I want toys 'C' - Girl's Favorites Fashion Beauty Set for my girl, LYNA NURFITRINA!!!!

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 23.4.2010

Monday, 15 March 2010

::Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010::

::Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010::
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.3.2010

MONICA'S FIRST GIVEWAY


MONICA'S FIRST GIVEWAY
BY
nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 13.4.2010

FUNNIEST KIDS PHOTO CONTEST

FUNNIEST KIDS PHOTO CONTEST
BY
Sponsored by:

dan gambar yang ai pertaruhkan ialah

Nama : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY
Age : 1y 6m

nak join, bleh klik SINI

tarikh tutup 31.3.2010

Friday, 12 March 2010

::biRtHdaY givEaWay::

First of all, ai nak wish HAPPY BIRTHDAY KE 24 LILY.... so besday girl berbesar hati nak wat giveaway...

::biRtHdaY givEaWay::
BY
http://lillyshoppe.blogspot.com

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 11.4.2010

Thursday, 11 March 2010

INS.P.RA.C. FALISHA GIVEAWAY

INS.P.RA.C. FALISHA GIVEAWAY
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.3.2010

D'ALYA BOUTIQUE GIVEAWAY

D'ALYA BOUTIQUE GIVEAWAY
BY

Pada pandangan saya, background blog ni cam terlalu dewasa. Background kat header atas tue bunga2 cam tak sesuai plak coz lina jual barangan tuk budak2 pakai, bunga2 cam tue cam lina jual blouse, brooch etc.

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.3.2010