Followers

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM
HOMEMADE BY MAMALYNA :: UTK ORDER, BOLEH CALL ME 017-6293472

Thursday, 25 February 2010

Krochetshop 1st Giveaway

Krochetshop 1st Giveaway
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 11.3.2010

Sigma Online Shop Giveaway


Sigma Online Shop Giveaway
BY
nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 10.3.2010

@ RENIM'S GIVEAWAY

@ RENIM'S GIVEAWAY
BY

my referrer : http://my-giveaway.blogspot.com

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 9.3.2010

Anin's Mini Giveaway

Anin's Mini Giveaway
BY

Kenapa saya berminat menyertai giveaway anin's?
Sebab saya love giveaway....cam anin jugak yang suka masuk giveaway....kita serupa......

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 3.3.2010

Inspirasi Lissa'S Giveaway

Inspirasi Lissa'S Giveaway
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 1.4.2010

Wednesday, 24 February 2010

Giveaway As Collections

GIVEAWAY AS COLECTIONS
BY

Sesapa yang bertuah, akan memenangi

GELANG MUTIARA AIR MASIN 12MM

BROOCH MUTIARA 8MM GRED A
Nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 1.3.2010

Dini's Giveaway

Dini's Giveaway
BY

Nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.3.2010 (ulangtahun pertunangan ai ngan asben, huhuhu)

Tuesday, 23 February 2010

Diaper Cupcakes Giveaway


Diaper Cupcakes Giveaway
BY
2) Diaper Cupcakes for Toddlers ( 1 - 2 y.o)
Ai ambik category no. 2 coz lyna dah umur 1 tahun 5 bulan
My slogan is..
"I would love to win the delectable diaper cupcakes from TWINKY WINKY STARS (TWS) because I want give it to my lovely daughter, LYNA NURFITRINA".
nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 28.2.2010

BABY CRYING CONTEST

BABY CRYING CONTEST BY
http://auladjannah.blogspot.com

dan gambo lyna yang ai pertaruhkan ialah...
Nama : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY
Umur masa gambar diambil : 1 TAHUN 4 BULAN
Umur sekarang : 1 TAHUN 5 BULAN
Gambo lyna menangis nie sebab ai marah die...sebab ape marah? sebab die main wayar charger handphone dan time tue memang tepon ai tengah charge... bila kita kata jangan, die wat derk jer...pehtu ai tepukler tangan die sikit....ape lagi, terus melalak tak hengat dunia....dan terhasiller gambo di atas...tp lyna cam biasaler feel die, nangis kejap jer....pehtu terus tersengih2 even air mata masih lagi meleleh kat pp...
nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 28.2.2010

MIDIAIDABIZ2U GIVEAWAY

MIDIAIDABIZ2U GIVEAWAY
BY

Giveaway yang dianjurkan oleh businesswoman....goodluck yer aida...semoga murah rezeki dan peroleh untung yang banyak..

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 28.2.2010

Contest Cerita Di Sebalik Gambar

Contest Cerita Di Sebalik Gambar
BY

Fuhhh...last minit punya contest yang ai join....tarikh tutup ari nie tue....so cepat2 cari gambar...heheheh

Ok diba, harap2 akak sempat lagi masuk contest nie yer....dan ini gambar yang akak pertaruhkan...
Cerita disebalik gambar ini...
Akak sefamily ngan mak akak telah diajak oleh kawan akak tuk tangkap gambo...maklumler, die ada kamera dslr baru....so kami pun berposing2ler kan....pehtu akak cakap ngan die yang akak nak tangkap gambo cium pp mak akak....dan iniler hasilnyer...then kawan akak tulis plak dihujung gambo tue 'SEHENING KASIH IBU'....akak rasa touching sangat...ye ler..sape tak sayang mak kan...dan akak amat2 suka gambar ini...akak sayang mak akak sangat2 since ayah akak dah meninggal 3 tahun yg lepas....Buat mak akak even die tak bukak komputer pun, akak nak cakap yang EJAN SAYANG MAK SANGAT2, DUNIA DAN AKHIRAT

nak join, bleh klik SINI

Menang Lucky Draw Dairy Girly Scopio

Alhamdulillah, ai Menang Lucky Draw Dairy Girly Scopio yang dianjurkan oleh EJA.... tq buat EJA yang anjurkan lucky draw ini...

Utk tau nama pemenang yang lain, bleh ke blog EJA. Ai publish jugak kat blog personal ai, sila klik SINI

Monday, 22 February 2010

NANNIE GIVEAWAY

NANNIE GIVEAWAY
BY

Ada 4 hadiah yang cantik2....mintak2 adaler tuah ai...aminnn

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 24.2.2010

NurelL's Craft First Giveaway

NurelL's Craft First Giveaway
BY

Nak Join, bleh klik SINI
tarikh tutup 25.3.2010

Sunday, 14 February 2010

Lucky Draw Dairy Girly Scopio

LUCKY DRAW DAIRY GIRLY SCOPIO
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 17.2.2010

Lycra Hairband Giveaway - Sentuhan Jemari Ummi

Lycra Hairband Giveaway - Sentuhan Jemari Ummi
BY

Nak Join, bleh klik SINI
tarikh tutup 26.2.2010

Thursday, 11 February 2010

MiniMuffin Giveaway Contest


MiniMuffin Giveaway Contest
BY
Ai ambik Kategori 2
Ai ada 2 besday orang2 yang paling ai sayang iaitu besday my asben 21 JUN dan besday my luvly doter 29 September..
....bila dah join contest nie, so kena tunggu 20.2.2010 nanti coz penganjur akan emel gambo muffin n kita kena teka berapa jumlah muffin....
Adiah tuk contest ini adalah MINI MUFFIN
so nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 20.2.2010

Baby Cutes Collection Giveaway

Baby Cutes Collection Giveaway BY
http://babycutescollection.blogspot.com/

Hadiahnyer...amat2 menarik....fuh2, mintak murah rezeki ai...amin

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 25.2.2010

Tuesday, 9 February 2010

[ disini hatiku: my 1st giveaway ]

[ disini hatiku: my 1st giveaway ]
BY

Nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 1.3.2010

Teka Berat Qaseh Contest


Teka Berat Qaseh Contest
BY
Ai teka berat qaseh @ 10 months ialah 9.2 kg
Nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 13.2.2010

Lin HandMade Greeting Card Giveaway-February

Lin HandMade Greeting Card Giveaway-February
BY

First sekali ai nak cakap, untungnyer lin kerana dikurniakan Allah tangan yang betul2 kreatif....kad2 handmade by lin sangat2 cantik....alangkah bertuahnya jika ai yang menang...

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 9.2.2010

Friday, 5 February 2010

NORASAKRI SHOPPE GIVEAWAY

First of All
HAPPY BIRTHDAY TO NORA
&
HAPPY 2ND ANNIVERSARY TO NORA DAN SAKRI
iaitu penganjur giveaway ini

NORASAKRI SHOPPE GIVEAWAY
BY

Nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 1.3.2010

Thursday, 4 February 2010

Raflessia07's Giveaway

Raflessia07's Giveaway
BY

Nak join, bleh dapat top up free, klik SINI
tarikh tutup 28.2.2010

Noir Jewelry Giveaway

Noir Jewelry Giveaway
BY

Brooch dan jewelery di Noir Jewelry adalah sangat2 cantik yer...berbaloi2 membelinya dengan harga yang amat berpatutan

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 26.2.2010

Giveaway - Delicate Fingers

HAPPY 9TH ANNIVERSARY!!!!!!
Giveaway - Delicate Fingers
BY

Nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 21.2.2010

MamaTisya LovelyScents Giveaway

MamaTisya LovelyScents Giveaway
BY

Nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 26.2.2010

Wednesday, 3 February 2010

'NYL COLLECTION GIVEAWAY'


NYL COLLECTION GIVEAWAY
BY
Pada pendapat akak, nyl bleh cuba tukarkan banner NYL COLLECTION kepada yang lebih menarik dan dapat membuat para customer tertarik utk terjah blog bisnes nyl. Bukan banner nyl tak cantik, banner nyl sekarang terlalu simple dan warna amat2 terang....harap nyl tak kecik ati yer.... Nyl bleh jugak jual keronsang since nyl dah jual tudung n shawl....
Nak join? bleh klik SINI
Tarikh tutup 10.2.2010

Lucky Draw - Freebies & Cheapies Store


Lucky Draw - Freebies & Cheapies Store

BY

http://mimi-online-business.blogspot.com

Nak join? bleh klik SINI

tarikh tutup 14.2.2010

Happy Faces at Playground Contest

Yeaaayyy....contest tuk lyna join...
Happy Faces at Playground Contest

BY

Sponsor hadiah

http://littleworldgallery.blogspot.com


dan ini gambar lyna yang hepi lalalala kat playground.... sangat syok main buai @ ndui....tak kisah even duduk senget pun asalkan bleh goyangkan buai tue....lyna memang suka sangat2 kalau p playground yer....even nampak jer playground, terus buat isyarat n tunjuk nak p ke playground....padahal pada masa tue, kami dalam kete... kalau luar kete, lyna terus berlari meluru p playground...
Nama : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY
Hubungan : Anak kandung
Umur : 1 TAHUN 5 BULAN
D.O.B : 29 SEPTEMBER 2008
nak join contest? Bleh klik SINI
tarikh tutup 19.2.2010

Menang 1st Prize SweetLovely Shoppe ~ Cutest Baby Photo Contest~

Semalam SWEETLOVELYSHOPPE telah mengumumkan keputusan ~Cutest Baby Photo Contest~...

Ai pertaruhkan gambar lyna yang ini....
dan alhamdulillah, LYNA MENANG 1ST PRIZE!!!!!!!! TQ so much kepada juri yang pilih lyna dan kepada penganjur yang menganjurkan contest ini...
Ai also publish dalam blog personal. Sila klik SINI

Tuesday, 2 February 2010

De' Alya Collections Giveaway

De' Alya Collections Giveaway
BY
Nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 28.2.2010

Yanadzul Giveaway : Win Aivee Emart Toy & Mystery Gift

Giveaway!!!! Syok2....ai nak join

Yanadzul Giveaway : Win Aivee Emart Toy & Mystery Gift

BY


Thanks kepada penaja iaitu
http://aivee-emart.blogspot.com/

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 15.2.2010

PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST

Yeayyy....contest yang melibatkan anak dara ai, cik lyna

PRETTY ZAZA BABY FACE CONTEST
BY

dan gambar anak dara ai yang terlentok ini....
Nama : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY
Umur : 1 TAHUN 5 BULAN
Jantina : BABY GIRL
Nak join, bleh klik SINI
Tarikh tutup 5.2.2010

Giveaway Sempoi Oya 2010

Giveaway yang sempoi dari penganjur PUAN OYA yang sempoi...

Giveaway Sempoi Oya 2010
BY

Rasanya dah follow semua rules....moga2 ada rezeki ai yer...

Nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 14.2.2010

1 year old diary


1 year old diary
BY
bila bukak blog syahira, terus teringat kat penyanyi goncang pinggung maut SYAKIRA 'Hips Dont Lie' tue....
Adik Syahira, ari nie akak rasa sedih coz ari nie first anak akak antar ke taska semula dan pepagi tadi die menangis kuat melalak2....dahler tengahari tak bleh tengok die, so memang ari nie akak rasa down sangat.... Jikalau akak menang giveaway nie, akak memang ingat tarikh ni iaitu 2.2.2010 kerana ia tarikh lyna go back to taska dan tarikh ni jugak akak masuk giveaway adik ni....
Nak join, bleh klik SINI
Tarikh tutup 13.2.2010

Little Fingers World @ Full Of Wonder Contest

Jom kita masuk contest...kali ni ai nak join

Little Fingers World @ Full Of Wonder Contest
BY
dan ini gambar lyna yg ai pertaruhkan....sori, gambo ni lyna tak pandang kamera dan ai rakamkan secara candid...

Nama Explorer : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY

Umur Explorer : 1 TAHUN 5 BULAN

Nama Mama : NORIZAN BINTI IBRAHIM

Kisah di sebalik kejadian gambar ini

Ai beli board yang bleh tulis padam tulis padam kat lyna di kedai RM5 dalam Jaya Jusco Taman Equine....lyna bila dapat barang baru, sangat syokler die...sikit2 nak conteng2 jer atas board tue....yg tukang padam contengan lyna ialah ai ngan asben ai......pehtu di satu malam, sedang asyik ai tengok tv layan cd barney ngan lyna, tup2 ai tengok lyna bleh buat board tue sebagai alas punggung die.....lama plak duduk atas tue, bila kita tegur, lyna selamba jer buat muka tak bersalah....Nasib baik board tue RM5 jer....dan sampai skang, board tue masih elok lagi even lyna selalu wat alas pungkoq (bahasa utara) die, hehehehe

Nak Join, bleh klik SINI

tarikh tutup 11.2.2010