Followers

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM

CRABSTIK POPIA @ POPIA KETAM
HOMEMADE BY MAMALYNA :: UTK ORDER, BOLEH CALL ME 017-6293472

Thursday, 31 December 2009

MIZURI-ONLINE.BLOGSPOT

Mizuri-online adalah salah satu perniagaan di alam maya dan di sini ada menjual berbagai brooch, gelang kristal, ODP dan macam2 lagi.....dan kita (kita ke? ai yang lebih sebenarnya, hehehehe) sebagai perempuan amatler teruja bila tengok aksesori wanita kan.... dan ai amat2 tertarik ngan brooch pin juntai nie...sangat2 cantik lorrrr...
Brooch Pin Juntai (cantik kan....sangat2 cantikkkkk)
Brooch Pin Rose

Brooch Pin Kartun pun ada...
So, ape lagi....mehler kita terjah....

Wednesday, 30 December 2009

Always Be My Baby Contest

meh join contest yang dianjurkan oleh warfarr nie....
ALWAYS BE MY BABY CONTEST
ai pertaruhkan gambo ini

LYNA, MAMA AKUI MAMA SELALU USIK KAMU TP LYNA KETAHUILAH YANG MAMA SANGAT BANGAT SAMA KAMU!!!!!!

Nak join, bleh klik SINI yer

AlmariAdel - New Year Giveaway

Giveaway yang dianjurkan oleh Almari Adel sempena tahun baru 2010
Nak Join, bleh klik SINI

NANGIS CONTEST BY MUMMY ARIQ

Contest Lagi....Syok Betul!!!! hehehehe...

Mummy Ariq anjurkan contest ini...
NANGIS CONTEST BY MUMMY ARIQ

Anak kita pun bukannya selalu senyum kan....ada jugak menangis melalak2....sabarkan ati jer bila tengok meka nangis tue kan....lyna pun camtue jugak....bila time melalak tue, memang tak hengat dunia....ni gambo latest lyna melalak dan ai pertaruhkan gambo ini tuk contest ni

Nama : LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY

Umur : 1 TAHUN 3 BULAN

Kenapa lyna nangis?

Kejadian ari sabtu lepas, handphone ai dah abis bateri, so ai charge ler kat plug yang ada kat area pintu.....sekali lyna nie terkedek2 nak p main plug n tarik hphone ai yang tengah charge tue....tegur sekali, tak jalan....lyna wat derk jer....tegur kali kedua, pun sama.....pehtu lyna bleh angkat telefon ai dan jatuhkan....lagiler my blood going upstair kan....ape lagi, marahler lyna....ai 'pap' tangan dia sikit ('pap' manja jer...) sambil cakap, biasa die tue...tak nak dengar cakap mama....sekali lyna melalak....sedih sangatler tue...

Nak Join, bleh klik SINI

***********************************************************************************

gambar selingan bagi kesinambungan kejadian perkara di atas

Tuesday, 29 December 2009

SISTYSWEETY IS SWEETYSISTY

Try My Luck....Hadiahnya handmade hair clip...
Nak join, bleh klik SINI

BBQISTINA GIVEAWAY


Giveaway Lagi....Kali ini dianjurkan oleh BBQISTINA ONLINE STORE
Pemenang Giveaway akan menerima 1 printed cd babyland with 2 inserts (blue monkey)
Nak Join, bleh klik SINI

CANDID PHOTO CONTEST

Meh kita join contest....dekat akhir tahun nie, banyak benor contestnyer.....Kali ini ai nak try luck tuk join contest yang dianjurkan oleh En. Halim yang nun jauh di JB....apekah contestnyer....contestnyer ialahCANDID PHOTO CONTEST
dan ini gambo yang ai pertaruhkan
Kejadian gambo adalah semasa majlis sambut menantu adik ipar ai kat seremban....ai tengah mendukung lyna yang tengah bad mood coz baru bangun tido.....sambil tue ai tercari2 asben ai coz nak pass botton (kes tangan lenguh dukung lyna)....sedang mata ai melilau mencari asben ai, tertiba ai hanya nampak flash jer....rupanya asben ai dah snap gambo ai....tu yg mulut ternganga tue ngan gaya apocot mak hang!!!.....bolehler kiranya gambo nie dikategorikan candid kan...

Nak Join, Meh Klik SINI